Aros Kapital – en utmanare till de stora drakarna…

”Vi är allt annat än en bank…”

På Aros är man experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag, det så kallade SMB-segmentet. Men trots att man gör samma saker som banken är man inga direktörer, man är entreprenörer.

leasing företagslån inkasso fakturaköp
På Aros Kapital tror man på innovation, inte förlegad tradition. Man agerar istället för diskuterar. Aros ser möjligheter där andra bara ser hinder. Man ser människan när andra bara ser siffror. Med Aros Kapital får du en partner, någon att utvecklas med. Här och nu. För man har tagit bort det omständliga, det krångliga och svåra. Kvar finns det enkla, det snabba och personliga. Och det har gjort Aros Kapital till allt annat än en bank.

Men trots att man är snabbare, enklare och flexiblare än ”gammelbankerna” någonsin kommer vara så tummar man aldrig på tryggheten. Aros Kapital har kreditmarknadstillstånd från Finansinspektionen och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Och till skillnad från många konkurrenter profiterar man inte på ”konstgjord andning” åt företag i kris.

På Aros Kapital tänker man långsiktigt. Man vet att över tid är det en bättre affär att hjälpa företag att växa och låta företagare att nå sin fulla potential. Och eftersom man vill ha en lång och sund relation med kunden spelar man med öppna kort.

På Aros Kapital tror man transparens och ömsesidig respekt. På partnerskap och samarbete. Därför kommer man aldrig tvinga kvar kunden med snåriga avtal. Aros kapital avtal är enkla och de har inga bindningstider.

Kunden samarbetar med Aros Kapital för att man vill – inte för att man måste…